ΔΙΑΜΟΝΗ

Hotel Vienni > ΔΙΑΜΟΝΗ

Hotel Vienni

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Ξενοδοχείο ΒΙΕΝΝΗ, μετά την τελευταία ανακαίνιση(2006), αριθμεί 74 δωμάτια (143 κλίνες). Οι πελάτες μπορούν να φιλοξενηθούν σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια ή για τους πιο απαιτητικούς σε σουίτες. Όλα τα δωμάτια μας είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο, μπάνιο, A/C, τηλέφωνο και τα χαρακτηρίζει η ευρυχωρία, η άνεση και η λειτουργικότητα.
Τα δωμάτια μας είναι διακοσμημένα με έπιπλα από σκούρο ξύλο και παστέλ χρώματα σε υφάσματα και μπάνιο. Σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι, από το οποίο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει βλέποντας τον απέραντο κάμπο της Ορεστιάδας, απολαμβάνοντας τα χρώματα κάθε εποχής του χρόνου.
Το Ξενοδοχείο μας διαθέτει αίθουσα πρωινού για 150 άτομα, η οποία χρησιμοποιείται και για εκδηλώσεις / επαγγελματικά συνέδρια και παρέχονται coffeebreaks και μπουφές κατόπιν συνεννόησης. Στο άνετο και φωτεινό σαλόνι μας ο πελάτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή κάποιο snack, βλέποντας τηλεόραση ή συζητώντας με παρέα. Λειτουργεί 24ωρο Frontdesk (reception), room service.
Τα κατοικίδια των πελατών μπορούν επίσης να χαρούν τις ανέσεις των δωματίων μας!
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές μεμονωμένων, καθώς ισχύουν διάφορες τιμές και fπροσφορές ανά περίοδο, διάρκεια διαμονής, πτέρυγα και αριθμό δωματίων. Προσφέρονται δωμάτια με το μήνα για φοιτητές, στρατιωτικούς, καθηγητές, δασκάλους κτλ. Ειδικές τιμές για γκρουπ, συνεργεία εταιρειών καθώς και αντιπροσώπους. Δεκτά Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού (Οργανισμός Εργατικής Εστίας / Ο.Γ.Α. / Γ’ Ηλικία / Ε.Ο.Τ.).
Τρόποι πληρωμής : Μετρητά / visa / mastercard.

Font Resize